Ofertes

Ofertes en curs o publicades

Data Títol Localitat Vacants Estat
24/02/2021 Tècnic/a comptable amb nivell alt d'anglès
Assessoria d'empreses ubicada a Tortosa precisa incorporar de forma immediata tècnic/a comptable fiscal amb domini de l'ofimàtica i nivell mitjà alt d'anglès.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
24/02/2021 Tècnic/a de Projectes Mediambientals
Empresa de la zona busca Tècnic/a de Projectes per a desenvolupar funcions de consultor/a ambiental.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
22/02/2021 Mecànic de maquinària d'obra pública
Necessitem Mecànic per a reparació de maquinaria d’obra pública amb coneixements d’hidràulica. Preferentment oficial de 1ª o altra categoria . Imprescindible responsabilitat ,vocació i motivació pel treball mecànic. Jornada completa. Incorporació en plantilla, segons vàlua. Incorporació immediata.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
19/02/2021 Ferrer-Soldador oficial de 1ª
Empresa del sector metall necessita incorporar un perfil de ferrer-soldador. Requereix experiència laboral . Orientació a l'assoliment de tasques i qualitat en el treball. Condicions laborals a negociar amb l'empresa. INCORPORACIÓ IMMEDIATA
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
19/02/2021 Tècnic/a especialista en sistemes de climatització
Empresa líder del sector i innovadora, estem buscant una especialista instal·lador d'equips d'aire condicionat i calderes, per incorporació immediata, contracte fix, estabilitat i sou en funció de l'experiència i coneixements.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
19/02/2021 Fuster d'Alumini, PVC i serralleria
Empresa de la comarca cerca incorporar a la plantilla un Fuster d'alumini, PVC o Serralleria. Incorporació Immediata
ALDEA, L' 1 Activa Veure oferta
17/02/2021 Repartidor
Necessitem incorporar repartidor major de 30 anys per a rutes Baix Ebre Montsià. Contracte indefinit, jornada completa. Incorporació Immediata.
CAMP-REDO 1 Activa Veure oferta
17/02/2021 Auxiliar de Clínica Dental
Necessitem Auxiliar de Clínica dental per cobrir jornada de 20 hrs./ 25 hrs. setmanals.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
16/02/2021 Administratiu/va Comercial amb idioma francès nivell nadiu
Empresa consolidadada i amb mercat francès necessita incorporar urgentment administratiu/va comercial Imprescindible nivell de francès nadiu i coneixement LLoc de treball: Oficina a Camarles , exclusivament.
CAMARLES 2 Activa Veure oferta
12/02/2021 English Teacher
Cerquem English Teacher a Tortosa i Amposta. Procès de selecció obert per a cobrir substitucions i per incorporació .
TORTOSA 8 Activa Veure oferta
11/02/2021 Administratiu/va amb nivell d'Anglès
Necessitem cobrir una vacant de personal administratiu a mitja jornada.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
10/02/2021 Administrative Quality Specialist Lo - Gandesa-FRESHLY COSMETICS
Treballaràs en una startup molt dinàmica i en creixement. Podràs créixer dia a dia fent el que més t'agrada. Oblidar-te de la carmanyola amb el nostre servei de càtering diari. Posem a la teva disposició l'equipació i totes les facilitats que necessitis per al desenvolupament del teu treball
GANDESA 1 Activa Veure oferta
10/02/2021 Delegats comercials
Assessorament productes financers i asseguradors, per obertura de noves oficines.
TORTOSA 5 Activa Veure oferta
02/02/2021 Cap d'Administració Comercial Regional
El Grup Saica està compromès amb la Prevenció de Riscos Laborals, el Medi Ambient, la Qualitat dels seus productes i serveis i la Igualtat d'Oportunitats entre homes i dones. En el nostre treball busquem l'equilibri entre la vida professional i personal.
ALDEA, L' 1 Activa Veure oferta
01/02/2021 Stock Controller- Controlador/a d'estoc
Freshly Cosmetics Freshly Cosmetics és una marca digital de cosmètica natural i saludable. Som una startup nascuda al febrer de 2016 amb una visió molt clara, revolucionar aquest sector i accelerar la transició cap a una cosmètica que beneficiï les persones i al nostre entorn. Som una empresa amb un comerç electrònic propi focalitzada en una forta presència en xarxes socials i amb una estratègia en la qual el client és el centre d'una experiència única. Actualment tenim dues marques al mercat: Freshly Cosmetics, productes que cobreixen la rutina diària de cosmètica i que inclouen també Freshly Kids per als més petits, i Identy Beauty, la nostra marca de maquillatge. Per Freshly Cosmetics nostre equip és el més important, per això ens esforcem a sumar talent amb actitud i ganes de canviar les coses. Creiem que hi ha una altra manera de treballar, per projectes, en equip i en la qual cada un de nosaltres decideix com i quan organitza les seves responsabilitats. Apostem per la flexibilitat i el creixement personal i de l'equip per crear l'entorn perfecte gaudint dia a dia fent el que més ens agrada.
GANDESA 1 Activa Veure oferta
Pàgina 3 de 4