Ofertes

Ofertes en curs o publicades

Data Títol Localitat Vacants Estat
18/11/2019 Caixer/a Camarles
Cadena de supermercats SPAR , amb un sòlid projecte d'expansió, necessita cobrir diferents llocs de treball: venedors/ores per als seus supermercats del Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre, sud de Barcelona, Lleida, Osca i Castelló. Els candidats/es realitzaran les següents funcions/tasques: Atenció al client/a Venda i reposició dels productes Manteniment de l'ordre i neteja del lloc de treball S'ofereix la integració a un projecte d'empresa consolidada,bon ambient de treball,alt nivell de professionalitat. Formació a càrrec de l'empresa i possibilitat de promoció interna.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
18/11/2019 Soldadura, fabricació mecànica i serralleria
Necessitem incorporar immediatament 1 persona per a tasques de serralleria metàlica i soldadura amb experiència sòlida. URGENT! Contracte prorrogable. Jornada Completa.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
18/11/2019 Caixer/a Deltebre
Cadena de supermercats SPAR, amb un sòlid projecte d'expansió, necessita cobrir diferents llocs de treball: venedors/ores per als seus supermercats del Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre, sud de Barcelona, Lleida, Osca i Castelló. Els candidats/es realitzaran les següents funcions/tasques: Atenció al client/a Venda i reposició dels productes Manteniment de l'ordre i neteja del lloc de treball S'ofereix la integració a un projecte d'empresa consolidada,bon ambient de treball,alt nivell de professionalitat. Formació a càrrec de l'empresa i possibilitat de promoció interna.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
18/11/2019 Tècnic/a de xarxes i sistemes
Lloc de feina destinat principalment a l’atenció i resolució d’incidències de forma remota i/o presencial. Donar suport en configuració i control de les diferents xarxes de Telecomunicacions de l’empresa a la comarca.
AMETLLA DE MAR, L' 1 Activa Veure oferta
15/11/2019 Encarregat/da de Personal
Busquem una persona capacitada per a desenvolupar tasques de líder amb la capacitat de motivació dels seus treballadors/es.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
14/11/2019 Programador/a Informàtic
Busquem una persona qualificada tècnicament , amb ganes de formar-se continuament que es farà càrrec d'una part molt important de la nostra empresa, el manteniment de sistemes informàtics i disseny de projectes.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
14/11/2019 Tècnic/a en Prevenció de Riscos Laborals especialitat Higiene
Seleccionem professional autònom per al Servei de Prevenció ,per tal de realitzar els informes per a les empreses sobre prevenció de riscos laborals.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
14/11/2019 Enginyer en Telecomunicacions o Elèctrica Industrial
Empresa en fase de creixement necessita incorporar en plantilla Un Enginyer/a amb experiència, amb passió per la feina, compromís i capacitat de comunicació.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
14/11/2019 Operari-a de màquina de Dosificació
Seleccionem personal per a un lloc d'operari-a . Lloc de treball apte per a persones amb discapacitat.
ULLDECONA 1 Activa Veure oferta
14/11/2019 Tècnic/a Comercial
Seleccionem comercial Autònom. Tasques Visites comercials al sector de l'Hostaleria.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
14/11/2019 Agent de viatges amb experiència laboral prèvia en Agència de Viatges
Seleccionem persones amb perfil comercial i de gestió amb experiència laboral en agències de viatges. IMPRESCINDIBLE). Oficina a Amposta i Tortosa (1 vacant per a cada centre de treball).
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
13/11/2019 Administratiu/va-comptable
Seleccionem Personal Administratiu-comptable per a incorporar immediatament . Lloc de treball: Port de Calafat. Jornada laboral de 10hrs . a 14 hrs o de 10 hrs. a 18 hrs intensiu. Nivell formatiu: FPGS o FP II. Imprescindible parlar francès. Valorable: Francès i anglès.
ATMELLA DE MAR, L' 1 Activa Veure oferta
12/11/2019 BORSA DE TREBALL DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE -ANUNCI-NO ES GESTIONEN CURRÍCULUMS DES D'AQUEST PORTAL.
El Consell Comarcal del Baix Ebre ha modificat les bases reguladores de les borses de treball de personal laboral no permanent o interí. Les bases generals de les borses de treball regulen la creació i funcionament de les borses de treball comarcal de personal, per tal de cobrir necessitats i vacants temporals del personal de la plantilla de la corporació. Consulta les bases reguladores de les borses de treball del Consell Comarcal del Baix Ebre. INDISPENSABLE- CAL SEGUIR LES INDICACIONS DE LES BASES PER TAL DE PARTICIPAR EN EL PROCÉS. NOMÉS SÓN VÀLIDES LES INSCRIPCIONS PRESENTADES A L'OFICINA DE REGISTRE DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE.
TORTOSA 9 Activa Veure oferta
12/11/2019 Operari-a de planta- Auxiliar de producció
Seleccionem persones per a treballar a torns de fàbrica. S'ofereix contracte d'obra/servei per a cobrir pics de feina.
ALDEA, L' 15 Activa Veure oferta
12/11/2019 Cambrer/a de sala
Necessitem Cambrer/a amb experiència per a caps de setmana. S'ofereix contracte laboral de 15 hores amb possibilitat d'augmentar horari. Feina per a tot l.any. Sou segons conveni. Requisits: Persona amb ganes de treballar i vehicle propi.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
Pàgina 1 de 3